Friday, December 02, 2005

13/10/05: dEUS leeft !


OK, 't is al even geleden maar toch nog snel een berichtje over het laatste concert van een reeks van 3 die dEUS in de AB in Brussel gegeven heeft. Het was weeral meer dan een jaar geleden dat dEUS nog eens live speelde in België (vorige keer pukkelpop 2004), en de vorige plaat is ook al 6(!) jaar geleden.
Maar goed: dEUS is terug... en hoe !
De nieuwe plaat "Pocket Revolution" werd positief ontvangen door pers en publiek; dEUS overleefde een aantal serieuze personeelswissels (met o.a Mauro) en live staan ze er meer dan ooit ! Jaja, dEUS heeft gelukkig zijn tweede adem gevonden.
Vooral het charisma van Mauro valt op, en dat in combinatie met Barman, laat de onvergetelijke vroegere bandleden zoals Stef Kamil, Craig Ward en Rudy Trouvé toch even vergeten. Dit is ongetwijfeld de sterkste bezetting die dEUS sinds het weggaan van Stef Kamil Carlens gekend heeft
De nieuwe nummers staan er dan ook, en de oude werden ongelooflijk goed geadopteerd door de nieuwe bandleden. Onvergetelijk hoe Mauro te keer gaat in Fell Of The Floor Man bv.
Fans zoals wij, konden dan ook alleen maar met open mond staan kijken en genieten van één van de strafste groepen van België.

dEUS leeft weer godzijdank !!

Set list:
Pocket revolution
Magdalena
Cold sun of circumstance
Instant street
Fell of the floor, man
Stop-start nature
The real sugar
Worst case scenario
If you don't get what you want
Theme from turnpike
Roses
Assault on Magnus (Magnus)
Nothing really ends
Sun ra
Serpentine

Bad timing
7 days, 7 weeks
Little arithmetics
Suds & soda

What we talk about (when we talk about love)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home